Smidda grindar
från Ukraina
hög kvalitet bra pris

SMIDA PRODUKTER

Plasmaskärning , metall, konstsmide

Smide - en metallbehandling vid hög temperatur under bearbetning, till metall forma, så långa armar tillverkades och andra produkter. Smidvaror prydd palats och slott. På smidda grindar och smidda galler rika hus kan ses bisarra djur och blommönster är otroligt fina utförande, smidda av metall. Sålunda var det konst smide i den form i vilken det är känt idag. Konstsmide - är produktion av funktionella och dekorativa element av interiör smidda med estetiska värde. Konstsmide du kan se i någon stad i Ukraina, men oftast smidda produkter finns i monument såsom städerna Kiev, Lviv, Odessa, Kherson, Poltava, Chernivtsi, Zaporizhzhya, Chernigovregionen.

"Smidning inredning" Företaget är specialiserat på tillverkning av original konstnärliga smidda produkter, såsom smidesjärn grindar och grindar, smidesjärn galler för fönster, smidesjärn staket och räcken, prydnadsföremål, smidesprodukter för eldstäder, trappor, smidesjärn element och mycket mer. Våra herrar använder tappning smidesmetoder: röd-het metall i ugnen, och att fästa formen med användning av en hammare mot städet. Metallbearbetning på detta sätt kallas - varmsmide. Den varmsmide används som en konstnär projekt och färdigställande av delar av en smed, i motsats till gjutning och kallsmide, som tillhör endast det kreativa arbetet av en arkitekt.

Med hänsyn till klientens idéer och förslag, föreslår vi och utvecklar flera lösningar, oavsett grad av komplexitet, är den lämplig för ditt projekt. Vårt företag erbjuder smidda produkter från våra kataloger, fotoalbum finns på webbplatsen kan du också dra nytta av våra designer tjänster eller erbjuda din skiss. Naturligtvis kvalitet och den slutliga formen av bearbetade produkter strikt följa den godkända skissen dig.
Varje element smidda produkten varm smide en bit sätter våra mästare "jaget" och metallen omvandlas till ett konstverk smidda artiklar.

Vi tillverkar i vår fabrik: smidesjärn grindar, smidesjärn galler, smidesjärn staket, smidesjärn räcken, smidesjärn kapell, trappor, smidesjärn element och andra smidesprodukter. Att det önskade utseendet av smidesprodukter under ritningar och skisser.

I alla tider, smidesprodukter lockas av sin originalitet, en unik kombination av form och stil. Idag, enligt många designers smide - är en symbol för elegans, skönhet och unik individualitet. Det är osannolikt att du nu kommer att ha en möjlighet att se smed med en enorm hammare och hans lärling, fläkt elden, men det betyder inte att modern smedja förlorat sin identitet. Möjligheten att handsmidda i en ny teknisk design, kan du skapa unika mästerverk, som under många år kommer att vara en sann dekoration av ditt hem. Metal Art, tack vare hållbarheten inte bara blåsa nytt liv i en modern interiör, men kan också bli en familjeklenod, tilltalande för ögat än en generation

MSA Bygg Vektor © 2017  - Web design by SoulTech