Kök, Möbler och
Garderob Renovering

Montering Möbler, Kök, Garderob

Det gamla slitna huset kan bli som nytt igen

Har du bestämt dig för att renovera ditt kök och nu letar du efter det företag som gör det bäst? Då har du kommit rätt! Vi renoverar kök helt enligt dina önskemål, med den största känsla för detaljer i kvalitet och utförande och – naturligtvis - enligt alla regler som gäller i branschen.

 

MSA Bygg kan förvandla ditt kök till drömplatsen i hela huset.

Ditt drömkök - inget är omöjligt för oss

Den enda begränsningen är din fantasi. Vi bygger alla sorters kök i Storstockholm, från de i dag vanligaste i Skandinavisk stil, ljusa och fräscha med enkla former till de mer extrema som inspirerats av de senaste modetrenderna med avancerade ljussättningar och tekniska lösningar. Och allt däremellan förstås. Vi vill att du ska få ett kök som just du trivs i, där du vill laga mat, bjuda in vänner och bara trivas. Ett kök ska vara både praktiskt och snyggt. Hos oss får du självklart både ock!

Renovering av möbler. Även försäkringsskador. Fönster, dörrar, reparationer och inbrottsskador.

Det är möjligt att återge en möbel sin forna glans till belåtenhet och glädje. Tillsammans resonerar vi över vad som kan och bör göras och hur mycket det får kosta. ​ Utifrån det utför jag en omsorgsfull renovering av Era möbler. 

MSA Bygg Vektor © 2017  - Web design by SoulTech