Invändig målning &
                  tapetsering

Hög kvalitet till rätt pris

MÅLNING (UTE OCH INNE)

Sätt färg på din vardag via din målerifirma i Stockholm

Vi sätter färg på din tillvaro! Att blåsa nytt liv i en hel lokal eller kanske bara ett enstaka rum är enkelt. Genom att måla väggdekor i en kontorsmiljö, byta färg i hallen eller måla om sommarstugan är bara några av de få förädlingsmöjligheter vi kan hjälpa dig med!

Som ledande MSA BYGG har vi all kunskap som krävs för att sätta ny färg på din tillvaro, då vi är experter på både färg och tapetsering. Inga projekt är för stora eller för små för oss då vi tar oss ann både hela målningar från grunden likväl som ommålningar för att fräscha upp din omgivning.

Vi är inte bara experter på material och färg utan vi kan även allt om det grundarbete som krävs för att få ett felfritt och hållbart resultat. Våra målare gör det som förväntas från en kunnig hantverkare Vi har en bred kunskap när det kommer till att arbeta fram en bra grund med hjälp av spackling eller slipning. Våra målare kan även behandla äldre väggar med hjälp av väv samt tapetsera utan luftfickor. För oss är det viktigt att kunna erbjuda allt - både enklare förädling av äldre ytor samt att kunna sätta en modern färg och form i nya fräscha omgivningar. Vi är måna om att du ska bli 100% nöjd med resultatet och arbetar därför noggrant med varje detalj.

DEKORATIONSMÅLNING

I Sverige finns en tradition av måleri med tekniker som efterliknar högklassiga material. Våra dekorationsteam är duktiga på ådrings- och marmoreringsmålning och utför uppdrag åt bostadsrättsföreningar, riksdagsförvaltningen samt många fler kunder. Även moderna dekorationer samt motivmålningar utförs av dessa team.

FÖNSTER- & FASADMÅLNING

Oavsett om det är en villa, ett flerbostadshus eller en industrifastighet, så ska fasaderna underhållas med rätt metoder, rätt färgval och rätt intervaller. Detta för att få bästa totalekonomi för er fasad. Vi har stor kunskap om målningssystem för trä, puts, betong samt plåt.

FÄRGSÄTTNING

En genomtänkt färgsättning är A och O för allt som ska målas! Vi färgsätter trapphus, kontor, sjukhus, skolor, förskolor, butiker m.m. Med hjälp av en genomtänkt färgsättning ökar vi trivseln, ökar värdet, ökar försäljningen, eller det ni önskar uppnå med färgsättningen!

MSA Bygg Vektor © 2017  - Web design by SoulTech