Glasräcken

GLASRÄCKEN

Glasräcken - Inomhus, utomhus och till altanen

Ett elegant glasräcke adderar en viss sofistikerad stil till vilket hem som helst – oavsett om du är ute efter en variant som skall användas inomhus eller utomhus. Här på MSA BYGG .se finner du även räcken som lämpar sig alldeles ypperligt för din altan.

Det finns väldigt många fördelar med att välja glas som byggmaterial när det gäller räcken. För det första är det alltid vackert och stilrent och för det andra kan du glädjas åt att det är slittåligt och säkert. Vi på MSA BYGG anstränger oss till vårt yttersta för att du ska kunna beställa hem ett alternativ som du känner dig nöjd med!

Du behöver inte känna någon oro över att det inte finns ett glasräcke i mått som passar hemma hos dig. Vi finns här för att hjälpa dig att ta fram ett räcke så att det passar var du än vill ha det om det så är inomhus, utomhus eller på din altan. Oavsett vilka förutsättningar du har så måttanpassar vi alla produkter som vi erbjuder i sortimentet. På så sätt slipper du överflödiga och onödiga passbitar och i stället kan du njuta av hur exklusivt det ser ut.

Alla de modeller som vi erbjuder i vårt utbud tillverkas av härdat, alternativt härdat och laminerat glas. Detta kan jämföras med ett glas som embart är laminerat då det härdade glaset är så mycket som fem gånger starkare! Om du planerar att placera ditt nya glasräcke på en högre höjd har vi också möjlighet att fallhöjdsanpassa alla våra glas med ett härdat och laminerat glas. Detta är nödvändigt om räcket kommer att användas minst 3 meter upp i luften och handlar helt och hållet om en säkerhetsaspekt.

Hos oss på MSA BYGG kan du välja mellan fem olika modeller på glasräcken och du kan anpassa dem efter dina personliga önskemål. Bara följ tre enkla steg så är du redo att skicka iväg din beställning, sedan tar vi hand om resten!

MSA Bygg Vektor © 2017  - Web design by SoulTech